Din gura presei – articole » Un oltean donează caricaturi pentru un caz umanitar

Gogu Neagoe, caricaturistul originar din comuna Osica de Jos, se va implica la începutul lunii viitoare într-un caz umanitar.

Acesta va realiza lucrări pentru o poliţistă din Bucureşti, mamă a doi copii de 6 şi 8 ani, care suferă de cancer agresiv la picioare, inclusiv şold.
Corpul Naţional al Poliţiştilor sunt organizatorii evenimentului caritabil „Hope Run for Alexandra” din Capitală, programat pe 1 martie şi la care va fi prezent şi caricaturistul oltean. Gogu Neagoe îşi va dona lucrările executate pentru a o ajuta pe poliţista Alexandra Iordache. Femeia, la doar 40 de ani, a primit un diagnostic crunt: melanom malign gradul IV al membrelor inferioare, inclusiv șold, şi are nevoie lunar de suma de 23.000 de euro pentru a urma un tratament în Turcia.
„Alexandra Iordache, o polițistă de la Brigada Rutieră din București, se luptă cu cancerul pentru a supraviețui. Lupta este, însă, una costisitoare, având nevoie de un tratament în Turcia care costă 23.000 de euro pe lună. Alexandra nu are acești bani, dar cine dorește să o ajute o poate face. La eveniment va fi prezent Gogu Neagoe, caricaturist oltean, care va dona toate lucrările executate pentru Alexandra Iordache”, spun organizatorii.

Vezi tot articolul pe EVENIMENTDEOLT.RO

Autor: Cătălin FIRCOIU