Evenimente și comentarii » „Hope Run for Alexandra”, cel mai mare eveniment caritabil, organizat de Corpul Național al Polițiștilor

„Hope Run for Alexandra”, cel mai mare eveniment caritabil, organizat de Corpul Național al Polițiștilor 1A fost cu succes duminică 1 martie 2020 Crosul pentru viață „Hope Run for Alexandra” și caricaturile realizate de Gogu Neagoe pentru polițista de la Brigada Rutieră din București care suferă de cancer agresiv al membrelor inferioare. Este cel mai mare eveniment caritabil „Hope Run for Alexandra” organizat de Corpul National al Polițiștilor și suma strânsă până acum, datorită celor peste 600 de alergători copii, mame, părinți, tineri care au luat startul duminica, este semnificativă.

Suma colectată din cele 246 de caricaturi realizate de Gogu Neagoe, caricaturist oltean, a fost donată integral pentru polițista de la Brigada Rutieră din București care suferă de cancer agresiv al membrelor inferioare. Femeia este mamă a doi copii, de 6 și 8 ani! Au participat polițiști și personalități – vedete cum ar fi Elena Udrea, Aurelian Temișan și Daniel Osmanovici la  Atelier de caricaturi Gogu Neagoe.

Gogu Neagoe este solicitat în multe cazuri pentru a realiza portrete-robot de către polițiști și procurori, dat fiind talentul său de a desena după o descriere, fie aceasta oricât de sumară.

Fragment din articolul < „Hope Run for Alexandra”, cel mai mare eveniment caritabil, organizat de Corpul Național al Polițiștilor> apărut în CRONICA ROMÂNĂ, 5 martie 2020.