Termeni și Condiții de Participare „PUF de ARTIST”

Galeria este destinată exclusiv micilor artiști  cu vârsta de până la 14 ani, cu scopul de promovare a tinerelor talente. Galeria este permanentă, nu se percep taxe de înscriere/participare și nici nu se oferă beneficii materiale sau financiare participanților. Toate lucrările expuse pot fi utilizate pentru diverse acțiuni interne de promovare, fără a menționa datele autorului. Toate datele furnizate la înscriere sunt utilizate strict pentru comunicare, nu vor fi făcute publice și nici nu vor fi transmise unor terți. Galeria poate fi închisă temporar sau permanent, fără preaviz și fără nicio explicație din partea noastră. Nu răspundem pentru pierderea lucrărilor trimise, salvarea lor fiind sarcina participantului.

Fiecare participant poate să trimită maxim 10 desene. Sunt admise fișiere în format JPG, JPEG, PNG, BMP, GIF. Nu sunt admise lucrări cu conținut neadecvat, indecent, cu tentă rasistă, religioasă, violență etc. Ne rezervăm dreptul de a nu publica materialele necorespunzătoare. După primirea lucrărilor există un timp mediu de procesare, de 2-5 zile, până la publicare; veți primi pe email confirmarea și un link cu galeria generată, pe care o puteți viziona și redistribui liber.

Din motive de securitate, datele autorului și lucrările, le veți putea trimite doar pe adresa de email primită după confirmarea participării. Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.