8 martie 2020 – Știrile CovidTV

8 martie 2020 - Știrile CovidTV 1

Bună seara! Aici COVID TV!

Vă prezentăm știrile zilei pe scurt: În timp ce în Australia o babă a depășit cota de hârtie igienică alocată prin ordonanță de urgență, iar în Hong Kong, o bandă periculoasă a jefuit în plina stradă un camion cu hârtie igienică, în România, Vasile Cocârțău stă imperial în latrina sa din fundul curții...

Acum, ca în fiecare duminică, dăm legătura reporterului nostru, unde...

Vasile, cioban modern, având internet non-stop-nelimitat, simțind vibrația, a tabletei luate la ofertă cu 4 miei lunar, iși distrage privirea de la admirarea calendarului Playboy cu care astupase găurile dintre scândurile regatului, citi știrile, se minună și privi cu nepăsare la risipa de hârtie de fax, din aia rămasă de la Partid, apoi deschise ușa vânturilor și o luă agale către casă.
Acolo, pe prispă, Doamna Cocârțău, tanti Mioara și minoritara urbei, Hai Fan-Fân l-au luat la rost că nu se face sa vii cu hârtia de fax lipită de gumari și să răspândești agale aroma dragostei, așa cum nu s-ar cuveni într-o zi însorită de 8 martie, când inimile toate se topesc.

Vasile, le înjură printre dinți, nu zise nimic, își aprinse nervos o țigară, trecu pe la birt, luă câteva beri și se duse în capătul uliței unde Voicu Magneticu' pusese de un grătar cu ceva mititei și pastramă, amestecate...
Ca să nu se plictisească, au chemat puradeii, care veniră cu brațele pline de cauciucuri Continental, Good Year, Michelin, rămase de la Lăsata Secului și au încins un mare foc de tabără, cu vâlvătaie până la cer și cu un nor gros ce o lua agale dus de vânt, parcă spre București... Cei de față, chiuiau și strigau Urlalia la baba Maria!!!... Urlalia la baba Maria!!! Cu tableta pornită, Vasile filma de zor, ca un adevărat vlogger al satului...

Întrerupem reportajul ca să vă anunțăm că la Ministerul Mediului s-a convocat ședință de urgență pentru poluarea abătută în prag de seară asupra Capitalei. Cercetătorii au investigat fenomenul apărut de câteva zile în București și conform analizelor de mediu făcute în laborator au ajuns la concluzia că poluarea vine de la câteva firme ce ardeau clandestin deșeuri.

Pagubele jafului armat din Hong Kong sunt în valoare de 98 de lire sterline, a anunțat poliția și a fost instituită o patrulă locală pentru a preveni astfel de acte antisociale.

... Vasile și Voicu savurau micii și pastrama, direct de pe grătar, având grijă sa nu aibe buzele uscate nicio clipă, că așa au auzit ei la TV. Urlalia la baba Maria!!! Urlalia la baba Maria!!! strigau puradeii... Pe la 9 și ceva, gașca s-a împrăștiat, nu înainte de a arunca în foc câteva recipiente vechi cu carbid.

ULTIMA ORA: Cutremur puternic in Romania. Seismul s-a produs duminica la ora 20:24:51 (ora locala a României) și a fost cu epicentrul în capătul uliței lui Vasile Cocârțău.

8 martie 2020 - Știrile CovidTV 3

Pagubele cele mai mari s-au înregistrat în casa lui Voicu Magneticu' unde cele 44 de pahare pregătite pentru ziua de mâine nu au rezistat intensității făcălețului lui tanti Mioara pusă pe harță pentru mici neînțelegeri legate de o anumită zi în care, se pare, că trebuia sărbătorită femeia!

Vă mulțumim pentru atenție!

Reporter de investigații: iChef  Cornel Marinescu

8 martie 2020, ora 22:15